kleding ontwerpenZakelijk 

Uniek ontworpen

Tijdens bepaalde evenementen of festivals valt het niet mee om precies de kleding te vinden die je zoekt, de opdruk is niet goed of de kleur is wijkt af van wat je wilt hebben. Je eigen kleding ontwerpen is natuurlijk perfect, of dit nu een shirt voor de zomer is of een sweater voor de koudere dagen. In de webshop van omnishirt.be is het allemaal mogelijk, je kiest het kledingstuk wat je wilt bedrukken en maakt er een eigen ontwerp van. Leuke teksten en afbeeldingen om te te voegen met de online ontwerper.

kleding ontwerpen

Bepaal zelf de posities van de teksten

Bij kleding ontwerpen is het natuurlijk van groot belang dat de tekst, of de afbeelding precies op de plaats komt die jij opgeeft. Op deze manier kun je nog meer effect creëren bij bijvoorbeeld een bruiloft of een ander feest, bij omnishirt.be kun je met de online ontwerper exact aangeven waar teksten en afbeeldingen moeten worden gedrukt. Is het niet helemaal perfect, dan schuif je een beetje met je ontwerp tot het wel helemaal naar je zin is. 

Bespaar met grotere aantallen

Het is de bedoeling tijdens een groot feest dat iedereen het shirt draagt, dit levert bij omnishirt.be ook een zeer aantrekkelijke korting op. Hoe meer kledingstukken je koopt, hoe voordeliger deze woorden. Dit is voor bedrijven ook ideaal, voordeliger kleding ontwerpen zal je niet snel ergens anders vinden. Logo’s van bedrijven in de perfecte kleur, kunnen worden bedrukt op alle soorten kledingstukken. Voor de zomer een t shirt, voor de winter sweaters en hoodies. 

Related posts

Leave a Comment