Haal draadeinden in huis om op een makkelijk manier twee of meerdere voorwerpen te bevestigen aan elkaar

Draadeinden zijn dus een bevestiging- en verbindingsmateriaal. Met draadeinden verbind je op een makkelijk manier twee of meerdere voorwerpen aan elkaar of je zorgt er door de draadeinden voor dat ze tegen elkaar aan blijven klemmen. Door het materiaal en de afmetingen van de draadeinden gaat dit makkelijk. Draadeinden worden ook wel draadstangen genoemd omdat ze eruit zien als een soort stang. Het zijn Staven die in hun midden over de gehele staaf een schroefdraad hebben. Ze zijn gemaakt van sterk materiaal en door de schroefdraad kunnen meerdere dingen aan elkaar verbonden worden.

Door het simpele ontwerp past de draad in veel voorwerpen en valt het meteen weg. Je zult het dus niet zien aan de buitenkant. De draadstangen zijn makkelijk in een voorwerp vast te zetten en vervolgens kun je een ander voorwerp hieraan vastmaken door een schroef in het draadeinde te draaien. Dit is iets wat voornamelijk veel voorkomt in de bouw, om dingen aan elkaar te bevestigen en zo de totale lengte groter of breder te maken. Dit gaat makkelijk met de draadeinden.

Verschillende soorten draadeinden

Draadeinden zijn dus altijd makkelijk en fijn om te hebben, vooral tijdens een verbouwing. Je kunt verschillende materialen aan elkaar verbinden: meestal worden de draadstangen gebruikt bij hout. Omdat de draadstangen veel moeten dragen en dingen stevig moeten verbinden zijn ze gemaakt van verschillende stevige materialen. Denk aan de materialen rvs, Messing en blank, verzinkt en thermisch verzinkt staal. Deze materialen zijn erg sterk, maar ook naar wens in te korten als dit nodig is. Bestel ze gemakkelijk online en ga er mee aan de slag!