Grote vakantiehuizen Ardennen

In de Belgische Ardennen zijn genoeg leuke groepsactiviteiten te bedenken, zoals per fiets of motor een tocht maken met een vriendengroep of gewoon lekker wandelen met de hele familie. Er zijn rivieren waarin je heerlijk kan kanoën, je kan gaan sportvissen enzovoort. Er zijn voldoende grote vakantiehuizen in de Ardennen die groepen mensen kunnen huisvesten. De leukste grote vakantiehuizen vind je hier

Waar in de Ardennen kan je terecht?

Op verschillende locaties worden er grote vakantiehuizen aangeboden. Hieronder de plaatsen waar je terecht kan:

  • Bergogne Deux-Rys
  • Dochamps
  • Hazeille
  • La Roche
  • Medendorf
  • Sart lez Spa

Extra catering service 

Het valt niet mee om te koken voor een grote groep mensen en als je op vakantie bent wil je ook genieten van een welverdiende rust. Daarom wordt deze extra service aangeboden. Nieuwsgierig geworden naar het aanbod? Kijk dan hier. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten.

Een weekend met je vriendinnen

Als je gevraagd wordt om een weekend te organiseren met vriendinnen, dan kan je uitstekend terecht in de Ardennen. Kies voor een accommodatie die dichtbij een stad ligt of kies voor een verwenweekend met wellness.

De moeite waard om te bezoeken

De Belgische Ardennen biedt rust en natuur en gezellige dorpjes en mooie rivieren. Je kan wandelen, fietsen en genieten op het water. Daarnaast kan je een bezoek brengen aan de grotten van Han, aan de bronnen van Spa en aan het kasteel van Bouillon dat stamt uit de middeleeuwen en waar je een prachtige roofvogelshow kan bewonderen. Voor de kleintjes kan je Plopsa Coo aandoen.